Kış Aylarında Saç Bakımı Nasıl Olmalı?

22-11-2020 18:35
Kış Aylarında Saç Bakımı Nasıl Olmalı?
Saçlarda kış bakımı
Sonbahar-kış mevsiminde saçlarınız değil yapraklar dökülsün. Değişen hava şartları saçlarınızın gücünü kaybetmesine, kırılıp dökülmesine yol açabilir. Bu dönemde beslenmenize dikkat etmeniz gerektiği gibi bazı ürünlerle desteklenmesi gerekir.
Kuru ve cansız saçlara özel bakım
Eğer genetik olarak saçlarınız kuru ve cansızsa o zaman özel bir desteğe ihtiyacınız var demektir. Saçınıza uygun, tuzsuz ve paraben içermeyen bir şampuan seçmeniz önemlidir. Şampuanınız sadece var olan hasarı gidermekle kalmayıp yeni hasarların oluşmasını da engellemelidir. Ardından kemik iliği maskemizde olduğu gibi protein yapısı güçlü bir bakım kremini düzenli olarak kullanabilirsiniz.
Soğuk saçlarınıza zarar verebilir
Kış mevsimi sadece cildinize değil saçlarınıza da zarar verebilir. Dışarı çıkarken saçlarınızı da korumanız, başörtüsü ya da bere kullanarak aşırı soğuktan korumanız gerekir. Kış mevsiminde saçlarınız değişiklik gösterebilir. Normalde kuru olan saçlar daha da kuruyabilir ya da yağlı saçların yağ salınımı artabilir. Bu durumda her zaman kullandığını şampuanı değiştirmeniz gerekebilir. Çabuk yağlanan saçlar için Rebalancing yağ dengeleyici şampuan ve saç kremi kullanabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.