Etkinlikler

02-06-2022 15:07
Etkinlikler
Türkiye’nin renkli saç boyası markası Acacia Jean’s Color Seren Fosforoğlu ev sahipliğinde yaza merhaba dedi.Klasik ve pastel serilerin tanıtıldığı etkinliğe pek çok ünlü ünlü ve sosyal medya fenomeni katıldı. #denemektenkorkma diyen Seren Fosforoğlu Türk kadınını klasik saçtan vazgeçmeye çekindiğini söyledi. "Biz kadınlar, pek çok şey başarıyoruz. Doğuruyor, büyütüyor, toplum içinde üretiyoruz. Buna rağmen baskı görüyoruz. Yapamazsınız diyenlere inat bugün #denemektenkorkma diyoruz. Ben klasik bir kadınım, bugüne kadar saçımda pek değişiklik yapmadım. Ama bugün kendim istediğim için mor ile renklendirdim. Bunu kendim istediğim için yaptım. Bana çok da yakıştığını gördüm, enerjim arttı. Kendimi çok daha mutlu hissediyorum.” dedi.

Jean’s Color’un kuruluş hikayesin anlatan HCS Kozmetik Genel Müdürü Cem Erdinç ise özellikle pandemi ile birlikte kadınların renkli saç boyasına olan ilgisini arttığını ifade etti. Tamamen amonyaksız ve su bazlı olan Jean’s Color’un kadınlara saçını alışılmış renkler dışında boyamaya imkan verdiğini ve bir çoğunun evde kendisinin boyadığını da sözlerine ekledi. Etkinlikte Bioenerji Uzmanı Belgin Dal da çakralar ve renklerle ilgili bilgi verdi. 

Rumeli Hisarı Buba’s Bosphorus’da gerçekleşen ve ünlü Kuaför Mehmet Uysal’ın renkli saç uygulamaları yaptığı etkinliğe Ece Vahapoğlu, Açelya Akkoyun, Melek İçmeli, Ayşegül Dede, Mine Mahruki, Belgin Dal, Erdal Güvenç, Pınar Mallı, Sinem Gerger Akinal, Emel Karaca, Reyhan Bişkin, Aslıhan Gündüz, Alev Özkan, Özge Selçuk Bozkurt, Güler Işık, Ayşen Başaran Çetin ve Hülya Düzgün katıldı.

yaza merhaba
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.